GNHearingAID

Untuk maklumat mengenai alat bantu dengar Earsmate dari GNHearingAid China, sila lawati laman web diwww.EarsMate.comuntuk belajar mengenai setiap model dan membuat pilihan. Anda juga boleh mengklik butang "hubungi kami sekarang" dan hantarkan e-mel kepada kami untuk maklumat lebih lanjut mengenai model yang anda mahukan. Sekiranya anda masih memerlukan pertolongan, perkhidmatan pelanggan adalah panggilan telefon, atau anda boleh menggunakan sembang timbul di Wechat: (86) 18565775544

best hearing amplifier amazon 2020

Earsmate GNHearingAid Terlaris

Earsmate mempunyai empat model laris alat bantu dengar yang sesuai untuk gangguan pendengaran ringan hingga sederhana di webwww.gnhearingaid.com. Sekiranya anda memerlukan alat bantu pendengaran earmate dengan sokongan yang lebih maju, pertimbangkan salah satu alat bantu dengar penjual terbaik kami. Mereka yang lebih gemar produk yang dibuat di Earsmate China dan tidak berminat dengan rekaan khas harus melihat GNHearingAid. Syarikat ini menawarkan peranti berdaftar FDA dengan penjimatan kos yang besar.
Earsmate G17adalah alat bantu pendengaran Cic asas yang boleh dicas semula yang membantu kehilangan pendengaran biasa. G17 GNHearingaid adalah pilihan dengan kos terendah dan sangat sesuai untuk persekitaran yang lebih tenang, digunakan di sekitar rumah atau untuk pendengaran yang halus.
Earsmate G11hampir tidak dapat dilihat di saluran telinga dengan teknologi digital yang maju. Alat bantu dengar G11 Cic mempunyai pengurangan kebisingan dan pemprosesan isyarat 8 saluran konfigurasi untuk mengeluarkan suara yang jelas. Anda boleh mendengar sama ada anda berada di khalayak ramai atau di rumah menonton TV.
Earsmate G25mempunyai bateri ion Lithium yang boleh dicas semula dan mikrofon arah pintar untuk pendengaran yang fokus. G25 juga membatalkan kebisingan latar dan mempunyai mod mendengar 4 saluran untuk persekitaran frekuensi yang berbeza.