Jenama Alat Bantu Dengar Earsmate 2020

Jenama alat bantu pendengaran Earsmate 2020

Syarikat alat bantu pendengaran ini ditemui pada tahun 2016 di wilayah Zhongshan Guangdong, China. Ini adalah pengeluar yang berkembang pesat di ladang untuk R& D, merancang dan menjual yang baruEarsMate® alat pendengaran digital jenama, alat bantu dengar OTC, alat bantu dengar bluetooth, alat pendengaran pendengaran dan penguat suara peribadi (PSAP). Sebagai pengeluar produk alat bantu pendengaran profesional, kemampuan kami yang sangat bersepadu bertujuan untuk memberi pelanggan kami respons pantas, jumlah besar, kualiti tinggi dan perkhidmatan OEM / ODM tetapi penyelesaian pendengaran kos rendah, termasuk reka bentuk PCB, cetakan perumahan dan perisian disesuaikan.

202011g

Syarikat kami juga melabur dan menggabungkan theByvision untuk mengembangkan dan menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dan penguat pendengaran, seperti digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, alat bantu dengar bluetooth, alat pendengaran yang boleh dicas semula dan alat pendengaran tanpa wayar. Sebilangan besar produk pendengaran kami telah disetujui oleh serangkaian sijil kualiti (CE / ROHS / FCC / ISO / FDA, dll) untuk bekerjasama dengan Amerika Syarikat, kawasan Eropah dan semua pasaran luar negara. Sekarang kami mempunyai beberapa pejabat cawangan di China, seperti Bandar Guangzhou dan Kota Shenzhen. Selamat datang untuk mengunjungi kami bila-bila masa. Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda. Tentunya menawarkan produk berkualiti, harga berpatutan dan kepuasan 100% perkhidmatan purna jual dan jaminan 12 bulan!

Earsmate DHA

Syarikat sentiasa mematuhi" kualiti pertama, pelanggan pertama" tujuan korporat, teruskan peningkatan dan inovasi berterusan untuk memenuhi pasaran sebagai dasar pengurusan dan" zero defect, zero complaint" sebagai objektif Pengurusan Kualiti.

Dengan misi thecore "Untuk pendengaran yang bagus dan kehidupan yang baik", kami sangat yakin bahawa alat alat bantu pendengaran telinga yang hebat ini akan memberikan kehidupan yang baik kepada pelanggan. Sama ada untuk diri sendiri, rakan, kolej atau rakan kongsi, alat pendengaran Earsmate yang mudah digunakan dan berpatutan akan menjadi pilihan terbaik bagi mereka yang cacat pendengaran.

Untuk pendengaran dan Kehidupan yang baik, mulailah menghubungi kami Sekarang!


Harap maklum, untuk lebih banyak urusan pembayaran pelanggan, kami menyediakan akaun bank baru dengan nama penerima (Ding Jian Bing Co., LTD) di tanah besar China seperti di bawah:


Bank details