Sejak tahun 2008, Byvision Science Technology Ltd, berdasarkan kualiti produk yang tinggi dan kemampuan R GG; D yang kuat, kami telah menjadi pembekal pakar dari China, dengan modal berdaftar awal $ 2 juta. Kami mempunyai pekerja yang mahir dan jurutera R GG; D yang berpengalaman.

Syarikat kami juga melabur dan menggabungkan telinga besar untuk mengeluarkan dan menjual alat bantu dengar Earsmate, alat bantu pendengaran, alat pendengaran digital dan alat perubatan pada tahun 2016. Semua alat bantu pendengaran telinga telinga kami dari alat bantu pendengaran digital, alat bantu pendengaran BTE, alat bantu pendengaran ITE, alat bantu dengar yang boleh dicas semula, alat bantu dengar yang tidak kelihatan, alat bantu dengar ITC, alat bantu pendengaran RIC disetujui oleh CE, RoHS, FCC dan FDA.

Mengenai Telinga Besar

Telinga Besar (www.great-ears.com) syarikat ditemui pada tahun 2016 di wilayah Zhongshan Guangdong, China. Ia adalah pengeluar yang berkembang pesat di bidang R GG; D, merancang dan menjual alat pendengaran digital jenama EarsMate yang hebat, alat pendengaran OTC, alat bantu dengar bluetooth, alat pendengaran pendengaran dan alat pendengar suara peribadi (PSAP). Sebagai pengeluar produk alat bantu pendengaran profesional, kemampuan kami yang sangat bersepadu bertujuan untuk memberi pelanggan kami respons pantas, jumlah besar, kualiti tinggi dan perkhidmatan OEM / ODM tetapi penyelesaian pendengaran kos rendah, termasuk reka bentuk PCB, cetakan perumahan dan perisian disesuaikan.

Syarikat kami menyediakan pelbagai jenis alat bantu pendengaran dan alat bantu pendengaran, seperti digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, alat bantu dengar bluetooth, alat bantu dengar yang boleh dicas semula dan alat pendengaran tanpa wayar. Sebilangan besar produk pendengaran kami telah disetujui oleh serangkaian sijil kualiti (CE / ROSH / FCC / ISO / FDA, dll) untuk bekerjasama dengan Amerika Syarikat, kawasan Eropah dan semua pasaran luar negara. Sekarang kami mempunyai beberapa pejabat cawangan di China, contohnya Kota Guangzhou dan Kota Shenzhen. Selamat datang untuk mengunjungi kami bila-bila masa. Kami tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda. Tentunya menawarkan produk berkualiti, harga berpatutan dan kepuasan 100% perkhidmatan purna jual dan jaminan 12 bulan!

Syarikat sentiasa mematuhi"kualiti pertama, pelanggan pertamaGG quot; tujuan korporat, teruskan peningkatan dan inovasi berterusan untuk memenuhi pasaran sebagai dasar pengurusan dan" zero defect, zero complaint" sebagai objektif Pengurusan Kualiti.

Dengan misi thecore "Untuk pendengaran yang bagus dan kehidupan yang baik", kami sangat percaya bahawa alat pendengaran Earsmate yang hebat (www.earsmate.com) peranti akan memberikan kehidupan yang baik kepada pelanggan. Sama ada untuk diri sendiri, rakan, kolej atau rakan kongsi, alat pendengaran Earsmate yang mudah digunakan dan berpatutan akan menjadi pilihan terbaik bagi mereka yang cacat pendengaran.

Lawatan kilang

Factory tour PIC

Pameran perdagangan

Trade Show PIC

Sijil

Certificates

Untuk pendengaran yang hebat dan Kehidupan yang baik, mulailah menghubungi kami Sekarang melalui e-mel: info@byvisiontech.com atau info@great-ears.com!

Menghubungkan Pembeli Global dengan Pembekal Cina darihttps://great-ears.en.made-in-china.commelalui Made-in-China!